The 5-Second Trick For συμβουλευτικη επιχειρησεων
The 5-Second Trick For συμβουλευτικη επιχειρησεων
Blog Article
Το κράτος δεν μπορεί και δεν το επιθυμεί να είναι ο μόνιμος χορηγός σας: Λάβετε ως δεδομένο σε κάθε συλλογισμό σας ότι το κράτος – όπου και όταν χρειάζεται ή απαιτείται – τείνει χείρα βοήθειας, αλλά πάντα πυροσβεστικά και για μικρό διάστημα.
Αναλαμβάνουμε την υποβολή πρότασης αντιλαμβανόμενοι ότι η κάθε επιχείρηση είναι μοναδική, χωρίς να πιστεύουμε ότι όλες οι λύσεις ταιριάζουν σε όλους.
Προώθηση → Πως θα φτάσουν τα προϊόντα σας στα μάτια των ιδανικών σας πελατών;
Για παράδειγμα, ένας φοιτητής έχει διαφορετικά χόμπι, καταναλωτικές συνήθειες και αγοραστική δύναμη από έναν πενηντάρη που εργάζεται σε μια εταιρεία.
Επένδυση στην δημιουργία οργανωμένων υποδοχέων μεταποιητικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων της εφοδιαστικής αλυσίδας, που αποτελούν οργανικά ολοκληρωμένα σύνολα δομών υπηρεσιών και υποδομών.
Πόσα χρήματα χρειάζεται να επενδύσεις πριν είσαι έτοιμος/η να πουλήσεις;
Η συνεισφορά της Ψυχολογίας στον επιχειρηματικό κλάδο τα τελευταία χρόνια, ενίσχυσε την σημασία ειδικά του τελευταίου. Σύμφωνα με έρευνες, υπάρχουν συγκεκριμένες δεξιότητες που μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας ενός νέου επιχειρηματία, χωρίς την ύπαρξη των οποίων ακόμα και μια καλή επιχειρηματική ιδέα πιθανότατα θα αποτύχει.
Αναχρηματοδότηση «κόκκινων» δανείων: Τα οφέλη και οι «παγίδες»
Και αυτό είναι ταυτόχρονα πρόκληση και ευθύνη. Με την κατάλληλη αξιοποίηση των πόρων website μπορούμε να καλύψουμε το μεγαλύτερο μέρος του επενδυτικού κενού της οικονομίας.
Το παρελθόν αποτελεί μια ακόμα ανάμνηση. Διοχετεύστε όλη σας την ενέργεια στο παρόν και στο μέλλον της εταιρείας, μην αναλώνεστε σε στείρα αυτοκριτική.
Αυτό είναι και το σημείο στο οποίο ξεκινάτε να μπαίνετε στον πυρήνα του γιατί υπάρχει η επιχείρησή σας, του τι ελπίζετε να καταφέρετε, καθώς και του τι αντιπροσωπεύετε.
Θα πρέπει να επενδύσετε χρόνο στο να γνωρίσετε το σε ποιον πουλάτε, στο αν υπάρχει ζήτηση για το προϊόν σας, καθώς και στο ποιος πουλάει παρόμοια προϊόντα ή υπηρεσίες.
Λειτουργικά (επικοινωνία, ενέργεια, συντήρηση, μισθώματα, έξοδα διοίκησης, ασφάλιση κ.λπ.)
Οικονομολόγος, Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με γνωστικό αντικείμενο τη Διοίκηση των Επιχειρήσεων-Επιχειρηματικότητα